0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Peliko Trapped-pakopeli Tivoli Peliko Trapped-pakopeli Tivoli
  • Peliko Trapped-pakopeli Tivoli Peliko Trapped-pakopeli Tivoli
  • Peliko Trapped-pakopeli Tivoli Peliko Trapped-pakopeli Tivoli
  • Peliko Trapped-pakopeli Tivoli Peliko Trapped-pakopeli Tivoli

PelikoTrapped-pakopeli Tivoli

Kuvaus

Muunna mikä tahansa huone pakohuoneeksi ilman suuria järjestelyjä: tarvitaan vain peliseuraa ja nokkelaa mieltä! Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan Karnevaali-teemaiseen pakohuonepeliin: arvoituksia ja pulmia sekä vihjeitä. Pelin vaikeustaso on helppo. Pelin voittaja on eniten pisteitä kerännyt pelaaja tai joukkue. Mainio lahjaidea!

Saatavuus: Heti

15,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Tervetuloa kiertävään tivoliin kokemaan unohtumattomia elämyksiä! Olet aina haaveillut pääseväsi työskentelemään yhdessä salaperäisten ennustajien ja uskomattomien silmänkääntäjien kanssa. Lähetät toiveikkaana työhakemuksen ja kahden viikon kuluttua saat hämmästykseksesi kutsun haastatteluun. Ensisilmäyksellä kaikki saattaa vaikuttaa normaalilta, mutta tämä tivoli on kaukana tavallisesta. Ennen kuin saat vakituisen paikan, tivolin tirehtööri haluaa nähdä, miten selviydyt perehdytystestistä, joka koostuu erilaisista pulmista ja mysteereistä. Kilpailkaa perheen ja ystävien kesken siitä, kuka kruunataan tivolin kuninkaaksi tai kuningattareksi. Tule mukaan pitämään hauskaa!

Järjestä ja pelaa huonepakopeli peli omassa kodissa. Pelilaatikko sisältää kaiken tarvittavan: ohjekirjan, vihjekirjan sekä muut tarvikkeet. Pelin jälkeen voi tarkistaa, menikö kaikki oikein sekä näet pisteet.

Kerää pelaajat koolle, avaa peli, aseta kaikki paikoilleen, käynnistä ajastin ja ryhdy tutkimaan pakohuonettasi. Mahtava ohjelma illanistujaisiin, perheelle tai ystäväporukalle!

Tekniset tiedot

Ikäsuositus 8+
Pelinkesto 1-2 h
Pelaajien määrä 2-6
Mitat pkt./förp. 18 x 24 x 3 cm
Paino 215 g
Tuotenumero 40862298
EAN-koodi 6416550862298