Facebook Pixel

Trapped-pakopeli Tivoli

15,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä. Kampanja-aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Saatavuus: Heti

Muunna mikä tahansa huone pakohuoneeksi ilman suuria järjestelyjä: tarvitaan vain peliseuraa ja nokkelaa mieltä! Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan Karnevaali-teemaiseen pakohuonepeliin: arvoituksia ja pulmia sekä vihjeitä. Pelin vaikeustaso on helppo. Pelin voittaja on eniten pisteitä kerännyt pelaaja tai joukkue. Mainio lahjaidea!

Tervetuloa kiertävään tivoliin kokemaan unohtumattomia elämyksiä! Olet aina haaveillut pääseväsi työskentelemään yhdessä salaperäisten ennustajien ja uskomattomien silmänkääntäjien kanssa. Lähetät toiveikkaana työhakemuksen ja kahden viikon kuluttua saat hämmästykseksesi kutsun haastatteluun. Ensisilmäyksellä kaikki saattaa vaikuttaa normaalilta, mutta tämä tivoli on kaukana tavallisesta. Ennen kuin saat vakituisen paikan, tivolin tirehtööri haluaa nähdä, miten selviydyt perehdytystestistä, joka koostuu erilaisista pulmista ja mysteereistä. Kilpailkaa perheen ja ystävien kesken siitä, kuka kruunataan tivolin kuninkaaksi tai kuningattareksi. Tule mukaan pitämään hauskaa!

Järjestä ja pelaa huonepakopeli peli omassa kodissa. Pelilaatikko sisältää kaiken tarvittavan: ohjekirjan, vihjekirjan sekä muut tarvikkeet. Pelin jälkeen voi tarkistaa, menikö kaikki oikein sekä näet pisteet.

Kerää pelaajat koolle, avaa peli, aseta kaikki paikoilleen, käynnistä ajastin ja ryhdy tutkimaan pakohuonettasi. Mahtava ohjelma illanistujaisiin, perheelle tai ystäväporukalle!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40862298
Pelaajien määrä2-6
Pelin kesto1-2 h
Ikäsuositus8+
KieliFI
Mitatpkt./förp. 18 x 24 x 3 cm
Paino0,215 kg
EAN-koodi6416550862298

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO