Facebook Pixel

Trapped-pakopeli Pankkikeikka

15,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä.

Saatavuus: Heti

Muunna mikä tahansa huone pakohuoneeksi ilman suuria järjestelyjä: tarvitaan vain peliseuraa ja nokkelaa mieltä! Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan Pankkikeikka-teemaiseen pakohuonepeliin: arvoituksia ja pulmia sekä vihjeitä. Pelin vaikeustaso on vaikea. Peli loppuu, kun onnistut pakenemaan pankista kultasaalis mukanasi. Mainio lahjaidea!

Kokoa tiimisi, pahamaineinen joukko menestyksekkäitä pankkirosvoja. Taitonne murtaa minkä tahansa holvin suojaus on tehnyt teistä tunnettuja ja pelättyjä kaikissa Lontoon pankeissa. Liikkeellä on huhu, jonka mukaan kultakuljetus on juuri saapunut Lontoon SOVO-pankkiin. Kulta on lukittu varmaan pankkiholviin ja on tarkasti vartioitu, mutta pystyykö tiimisi lunastamaan odotukset ja toteuttamaan vuosisadan rikoksen? Olette turvassa tunnin ajan, mutta 60 minuutin jälkeen on tehtävä päätös: kannattaako jäädä vielä hetkeksi vai keskeyttää tehtävä ja paeta!

Järjestä ja pelaa huonepakopeli peli omassa kodissa. Pelilaatikko sisältää kaiken tarvittavan: ohjekirjan, vihjekirjan sekä muut tarvikkeet. Pelin jälkeen voi tarkistaa, menikö kaikki oikein sekä näet pisteet.

Kerää pelaajat koolle, avaa peli, aseta kaikki paikoilleen, käynnistä ajastin ja ryhdy tutkimaan pakohuonettasi. Mahtava ohjelma illanistujaisiin, perheelle tai ystäväporukalle!

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40862281
Pelaajien määrä2-6
Pelin kesto1-2 h
Ikäsuositus8+
KieliFI
Mitatpkt./förp. 18 x 24 x 3 cm
Paino0,215 kg
EAN-koodi6416550862281

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden.  Lue lisää >>

PELIKO