0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Tuu-Tikin joulu -koristepallo Muumi Tuu-Tikin joulu -koristepallo
  • Muumi Tuu-Tikin joulu -koristepallo Muumi Tuu-Tikin joulu -koristepallo
  • Muumi Tuu-Tikin joulu -koristepallo Muumi Tuu-Tikin joulu -koristepallo

MuumiTuu-Tikin joulu -koristepallo

Kuvaus

Ihastuttava peltinen avattava koristepallo, jonka kuvituksena on jouluisesti kiiltelevä Tove Janssonin Tuu-tikin joulu -alkuperäiskuosi. Pallossa on valkoinen satiininen koristenauha ripustamista varten. Ihana koriste, lahjapakkaus ja koristepallo. Ihana jouluinen lahjaidea muumifaneille tai omaan kotiin!

Saatavuus: Heti

8,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Yksityiskohdat

Tove Janssonin suunnittelema Tuu-Tikin joulu -kuosi on ihastuttavan täyteläinen. Hersyvä kokonaisuus luo jouluista tunnelmaa lukuisilla yksityiskohdillaan, jossa kynttilät loistavat, joulukoristeet on sommiteltu sinne tänne, Lucia-neito näyttää ihastuttavalta kynttilöineen ja tarjoiluineen, hento lumisade korostaa talvista ajankohtaa ja koristeltu joulupuu sekä lahjapaketit odottavat jo valmiina. Tuu-Tikki istuu tämän kaiken keskellä ihastuneena ja tuijottaa lumilyhdyn suloista valoa. Kauniit kuvat sointuvat kaikki kauniisti yhteen ja luovat kauniin kokonaisuuden.

Sisusta koti, koristele joulukuusi tai käytä koristepalloa lahjapakettina. Pallon pohjaväri on musta, ja sen kuvitus on tehty valkoisella ja kiiltelevällä hopeanharmaalla ja kullankeltaisella. Valkoinen satiininauha auttaa pallon ripustamisessa. Peltisen pallon sisälle saa sujautettua vaikka pienen lahjan, karamelleja tai sitä voi käyttää ihastuttavana koristepallona. Muumikuosinen koristepallo sopii ihanasti jouluiseen kotiin!

Tekniset tiedot

Materiaali Pelti
Mitat 9 x 9 x 9 cm
Paino 0 g
Tuotenumero 61256322
EAN-koodi 6416550221392