0
0,00 €

Viimeksi lisätyt

Ostoskorisi on tyhjä.

050 464 9770 asiakaspalvelu@martinex.fi
F3237288-B6FA-4D75-8F56-EE7DA34FFDEC Search

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Muumi Tuu-Tikin joulu -peltipurkit S Muumi Tuu-Tikin joulu -peltipurkit S
  • Muumi Tuu-Tikin joulu -peltipurkit S Muumi Tuu-Tikin joulu -peltipurkit S

MuumiTuu-Tikin joulu -peltipurkit S

Kuvaus

Ihastuttava pyöreä peltinen pikkupurkkisetti, jonka kuvituksena on jouluisesti kiiltelevä Tove Janssonin Tuu-tikin joulu -alkuperäiskuosi. Setti sisältää kolme kannellista erikokoista purkkia. Ihana jouluinen lahjaidea muumifaneille tai omaan kotiin!

Saatavuus: Heti

7,90 €

Toimituskulut vain 2,90 €
Yli 45 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 
Huom! Varastollamme on ruuhkaa! Toimitusaikamme ovat tällä hetkellä hieman normaalia pidemmät.

Yksityiskohdat

Tove Janssonin suunnittelema Tuu-Tikin joulu -kuosi on ihastuttavan täyteläinen. Hersyvä kokonaisuus luo jouluista tunnelmaa lukuisilla yksityiskohdillaan, jossa kynttilät loistavat, joulukoristeet on sommiteltu sinne tänne, Lucia-neito näyttää ihastuttavalta kynttilöineen ja tarjoiluineen, hento lumisade korostaa talvista ajankohtaa ja koristeltu joulupuu sekä lahjapaketit odottavat jo valmiina. Tuu-Tikki istuu tämän kaiken keskellä ihastuneena ja tuijottaa lumilyhdyn suloista valoa. Kauniit kuvat sointuvat kaikki kauniisti yhteen ja luovat kauniin kokonaisuuden.

Sisusta koti, säilytä rasioissa pieniä aarteita tai käytä peltipurkkeja lahjapakettina. Setissä on kolme erikokoista peltistä rasiaa, joissa on kannet. Purkit ovat kauniin pyöreitä ja matalia. Niiden pohjaväri on musta, joiden kuvitus on tehty valkoisella ja kiiltelevällä hopeanharmaalla ja kullankeltaisella. Peltisten rasioiden sisälle saa sujautettua vaikka pienen lahjan, kodin aarteita ja pientavaroita, karamelleja tai sitä voi käyttää ihastuttavana koristeena. Muumikuosinen säilytyspurkki sopii ihanasti jouluiseen kotiin!

Tekniset tiedot

Materiaali Pelti
Pesuohje Pintapyyhintä, huolellinen kuivaus
Mitat 7,5 x 13 x 7,5 cm
Paino 0 g
Tuotenumero 61256329
EAN-koodi 6416550222092

Martinex suosittelee: