Facebook Pixel

1000 palaa Harmaa kissa

12,90 €

Toimituskulut alk. 3,90 €
Yli 49 euron tilauksiin toimituskulut 0 € 

Saatavuus: Heti

Hurmaava kissa-aiheinen palapeli, jossa on 1000 palaa. Värikkäässä kuvassa harmaa kissa katselee ulkona tarkkaavaisena eteenpäin. Yhden palan suuntaa-antava koko on n. 2 x 2,8 cm, palan muodosta riippuen. Valmiin palapelin koko on 68 x 48 cm. Palapelin voi halutessaan vaikka kehystää seinälle tai koota myöhemmin uudelleen. Palapelien kokoaminen rauhoittaa ja tarjoaa mukavaa tekemistä yksin tai yhdessä hyvässä seurassa. Istahda siis hetkeksi palapelin äärelle ja nauti haasteesta sekä muodostuvasta kuvasta!

Suuri harmaa kissa on ulkona. Sen keltaisena loistavat silmät katsovat tarkkaavaisina eteenpäin, ja näyttää aivan siltä kuin se hymyilisi. Onkohan se lähdössä hiirijahtiin, vai nauttiiko kauniista syyspäivästä. Kissan edessä on korillinen ruusunmarjoja, ja runsasmarjainen pihlajanoksa luo kuin kehyksen kauniille hetkelle.

Vaihtuvat säät ja neljä vuodenaikaa ovat Suomessa suuri rikkaus, ja sateen, paukkupakkasen tai myrskyn koetellessa voimiaan onkin oiva hetki istahtaa palapelin äärelle. Palapelien parissa aivot saavat tarvitsemaansa liikuntaa ja sateinenkin päivä sujuu rattoisasti. Peliko-palapeleissä yhdistyvät kotimaiset kuva-aiheet ja kotimainen tuotanto. Palapelissä on 1000 palaa, ja se tarjoaa haastetta hieman varttuneemmalle ja kokeneemmallekin palapelin kokoajalle.

+ Näytä lisää
Ominaisuudet
Tuotenumero40870255
MateriaaliKartonki, paperi
Palojen määrä1000
Mitat27 x 27 x 5,5 cm
Paino0,635 kg
EAN-koodi6416550870255

– Nopea toimitus n. 1-3 arkipäivää
– Toimitus noutopisteeseen alk. 3,90 €, yli 49 € tilauksiin veloitukseton toimitus!
– Tilaa suoraan kotiovelle, toimituskulu 6,90 €

Meillä Martinexissa on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja siksi tuotteiden palauttaminen on helppoa! Tarjoamme sinulle veloituksettoman 30 päivän palautusoikeuden. Lue lisää >>